marketplace

Egy méterről is érezni a lábszagot Ágnes szandáljából, amit már ki akart dobni, de megvettem!

Nem csoda hogy ki akarta a csaj, olyan erősen szaglik a szandál, hogy még nekem is kicsit erős volt első adandó alkalommal beleszagolnom. Az az igazi kellemes, de nagyon, de nagyon erős női lábszag lengi át a szandálkáját, amit kibaszott sokat használhatott. Annak idején itt ajánlottam a csajt még tavaly, de azóta sem vette meg senki a büdi szandikáját, szóval jöhettem én.

Természetesen majd rettenet milyen vadul és sokáig fogom baszni a szandálkát, és élvezek a belsejébe, már előre tudom, hogy ez a szag mennyire fel fog gerjeszteni, mert már most is áll a farkam, hogy csak írok róla.

Szépen a lábujjaknál kitaposott sárga bársony anyagú szandálka ez, és kemény 1000 ft-ért adta ide a csaj, illetve a postaköltségért, a szandál szinte ingyen volt. Kisebb fajta 39-es, mert a barátnőm barátnője éppen ott volt mikor átvették a csomagot és felajánlottam neki, hogy ha gondolja, akkor átveheti, mert úgyis adott nekem már szandált baszásra. Ezt pontosan. Nézzétek, ahogy felpróbálta a csaj a 41-es hatalmas lábacskájára:

Ez azért még rátett egy lapáttal, hogy azonnal basszam meg a szandált, de tartogatom még, természetesen egy légmentes zacsiban izzasztom.

Itt pedig az eladás előtti képek, és amit még küldött a csaj a saját lábáról:

Mutatott még egyet, de ez egy alig hordott változat, habár ha ilyen erős a lábillata, akkor lehet, hogy még ezt is bevállalom tőle:

What’s your Reaction?
+1
22
+1
1
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0