Szétnyaltam és megbasztam a nővér csajszi illatos 40-es szandálját.

What’s your Reaction?
+1
3
+1
+1
2
+1
+1

Már írtam erről a szép nagy szandálkáról régebben, amit még fel is vetettem a csajjal, mielőtt a tulajdonomba került. És direkt a tudtára is adta, hogy nyalni, és szagolni fogom és meg is baszom jó alaposan, habár kikötötte, hogy nem akar tudni róla, hogy mi fog történni a szandálkájával.

Jó sokáig hordta és van egy klassz kis alapszaga a szandálnak, nem egy Jázmin illatú erős Converse mondjuk, vagy egy ilyen, mint ez a büdös cipőcske volt, de azért faszfelállító az illata ennek is.

Akkor történt a dolog, amikor a kis Inuovo bőr szandit kúrtam otthon órákon át, és úgy döntöttem, hogy erre a szép nagy szandálra is engedek egy adagot. Klassz kis nap volt, cipő és szandálbaszással elértem a maximumomat, ami 6 elélvezés egy nap. Ebből alig vettem fel valamit, de majd legközelebb, amikor ilyen szerencsés leszek hogy rá tudok fordítani egy fél napot, akkor többet videózok.

Szóval a 40-es Jenny Fairy szandál, keresgéltem sokat, hogy megtaláljam az eredetit, de szerintem már 3 éves legalább lehet a cucc, és nincs új változata neki. Sima belső talpa van, szépen illatos, izzadhatott benne az a szép nagy talpa a csajnak eleget nyaranta. Az íze is kurva jó, és persze ami után nyalom még erősebb lesz a szaga is. Elől egy kis plüss rész várja a lábujjakat, a végén a gecim is odacsorgott, de már a negyedik volt aznap. Látszik a szandálon egyébként, hogy használtam már sokat, tele van a belseje száradt foltokkal 🙂