Itt a nyár, egy csomó használt szandál kapható a Marketplace-en. Válogattam nektek öt igazán baszhatót.

What’s your Reaction?
+1
1
+1
+1
1
+1
+1

Viola tökéletes lábujjai (37)

Itt nem a szandál a baszható, hanem a csaj lábmodell szerintem, vagy valami hasonlóból él meg, mert ilyen szép formás lábujjakat ritkán látni. A szandál sajnos egy eléggé átlagos cucc, mondjuk használtság szempontjából, de azért megszagolgatnám és szét is nyalnám azt a talpat, ahol ez a női lábfej izzadt nyaranta.

Márta (39) szandáljai

A nénit csak óvatosan linkelem be, mert a leírása alapján : “A magyar Kick-box sport első női Európa és világbajnoka vagyok. 25 éve sportmasszőrként dolgozom.” Szóval remélem nem rúgja szét a picsámat, amiért egy lábfétis oldalon is szerepelni fog ezek után. A teljes nevét nem írom le, nehogy a Google azt a tréfát űzze velünk, hogy a nevére rákeresve a Magyar Cipőbaszók Oldala ugrik be elsőnek.

A lába egyébként eléggé rendben van, olyan milfes láb, és a második lábujj hosszabb az elsőnél, ami nálam azonnal erekciót okozó állapot.

Nikolett alaposan használt szandáljai (37)

Itt lábas kép nincs, és ráadásul csak személyesen adja át a csaj a szandálkáit, de olyan jó alaposan használtak, hogy megéri szerintem valakinek, aki Kőszegen és környékén lakik.

Judit kitaposott negyvenese és lábujjas szandálkája

MILF korabeli Nikolett sem tett fel sajna lábas fotókat, de neki is olyan baszhatóak azok a jó nagy szandálkái, hogy megér egy posztot itt a Cipőbaszók Oldalán.

Jázmin és a TÖKÉLETESSÉG

A végére egy igazi nagyágyút hoztam, akiről már sokat írtam itt a blogon és a fél fizetésemet a cipőire, szandáljaira, papucsára költöttem már. Ezt csak azért nem vettem meg, mert nem hordta és újként árulja.

Etalonként azért megmutatom nektek, milyen egy perfekt női láb: