Jázminnál nincs megállás, megvettem tőle a leg-használtabb kitaposott illatos bőr szandálját.

What’s your Reaction?
+1
2
+1
1
+1
2
+1
+1

Lassan már csődbe megyek, de ha találsz egy igazán jó “beszállítót”, aki ugyanúgy cipő mániákus mint te (persze ő “csak” hordja a papucsokat, és szandálokat, nem pedig nyalja és szagolja mint én), akkor simán elmegy a havi 20 ezer forint arra, hogy kielégítsd a vágyaidat.

Tudom, hogy ennyiért akár egy hivatásoshoz is elmehetnék, de azt azért nem merek, addig is kiélem így a titkos vágyaimat, és amíg a barátnőmet sem zavarja a dolog – sőt szerencsére egyre jobban izgatja – nem gondolok ilyenre. Ez tiszta üzlet csak, és a lányok nem bánják ha ajnározzák a lábacskájukat, főleg ha ilyen tökéletesek, mint alább.

Szóval itt van ez a drága kis barna papucs, ami már az Instája alapján évek óta a mezítlábas izzadt pici talpa alatt volt és szívta be a tökéletesség nedvét. A héten már a kezeim között tudhatom és még mindezek mellé érkezik egy atom szexi tűsarkú is, ami ugyancsak eléggé használhatatlan járásra, de másra kiváló lesz 🙂

A harmadik cipő egy lapostalpú Pull & Bear, ismerem ezt a fajtát, minőségi bőr a talpa, amim már akkor is illatos lesz, ha egyszer kétszer hordják és Jázmin egészen biztosan nem ennyiszer vette fel.

Sok lábfejet láttam már életemben, de ez az egyik legszebb amit valaha, az az érzés meg, hogy így közvetetten közöm van hozzá, még izgatóbbá teszi a dolgot.

Egyébként annyira sok cipője van, hogy már három csomagot előre lefoglaltam tőle, amiket meg fogok venni, csak bírjam anyagilag 🙂