Még mindíg az egyik legjobban baszható szandál a 41-es Bassano.

What’s your Reaction?
+1
8
+1
+1
2
+1
+1

Az évek során azért már sok cipőt megbasztam és sok szandálba élveztem bele, de amit ez a szandál tud, az szinte felülmúlhatatlan. Ennyi idő után is azt az erős utánozhatatlan szagot árasztja, koszos és illatos. Mindezek mellett annyira puha a teljes bőr miatt, hogy tisztára olyan mintha a kezemmel érnék a farkamhoz, de mégis egy hatalmas nagy szandál az, ami egy másik csaj lábán izzadt nyarakon át.

Szerintem nincs olyan nap, hogy ne szagolnék bele a szandálba, vagy nyalnám meg valahol, már az életem része lett. Legalább már 30x élveztem bele, van amikor 15 másodpercig tart az egész, mert annyira rá vagyok már indulva. Nemrégen kipróbáltam csak azt, hogy a fejem előtt tartottam 10 centire és úgy szagoltam (simán érezhető a szaga !!!) és úgy vertem ki rá.

Most csak a szokásos módon basztam meg, ahogy a legjobban szeretem. A faszomat a két szandál közé szorítva és így húzogatva a bőrt rajta. Aztán később már az isteni agyonra koptatott sarkát is nyaltam és szoptam. Majd a nyáltól még erősebbé váló illatot is szagoltam, miközben persze vertem a faszomat.

A másik szandál sarkát is szétnyalom, majd a belsejét is, de csak óvatosan, mert abban direkt benne maradtak a csaj talp koszai és azt akarom hogy ott is maradjon. Imádom nagyon ebben a nagy szandálban, hogy elég a sarkát hátul megfogni és úgy mozgatni a faszon. Nagyon, de nagyon nehéz nem szétélvezni a kedvenc szandálomat, de valahogy azért csak megtartóztattam magamat.

Itt pedig a teljes videó a baszásról: