Jázmin újra mocskos szandálokat árul – mindet megveszem tőle !

What’s your Reaction?
+1
6
+1
+1
1
+1
+1

Egyszerűen nincs nála jobb. Olyan mintha kifejezetten nekünk árulná a cipőit és a szandáljait. Most komolyan nézzétek már meg ezeket a mocskos szandálokat, szemmel is látni rajtuk a koszt, ami a csaj talpáról maradt ott. És ugyebár tudjuk milyen csajról beszélünk.

Most hétvégén tett fel a drága új cipőket, illetve nyári szandálokat és egy papucsot. Nehéz volt kiválasztani, hogy melyiket vegyem meg elsőre, de csak sikerült.

Ha felkészültetek a tökéletességre, akkor tekerjetek lejjebb. Most végre a lábikóját is látni mert tett fel úgy is képet róluk.

Egy Mohito és egy Mango márkájú szandálka és egy megkötős szandi a legújabb áldozatom, de van még két használt koszos szandálja, amiket már leelőlegeztem, és egy következő csomagban azok is jönnek.

Ha ez nem lenne elég, akkor itt egy pár fotó a csajról, amiben még a bimbói is előbukkannak a ruhák alól.

T.Ö.K.É.L.E.T.E.S.

UPDATE ! Közben Jázmin rábeszélt még egy szandáljára, amit szerintem rettenet sokat hordott és természetesen mezítláb ! Vettem már tőle mocskos szandálokat és egy 10 évig hordott Converse-t is, de ez lesz szerintem a non-plus-ultra. Azért gondolom, hogy agyonhasznált lehet, mert engedett az árából is.

Nézzétek: