Ilyen az álom élete egy igazi cipőbaszónak. Titkárnő cipőjébe élvezés többször.

What’s your Reaction?
+1
2
+1
+1
+1
+1

Látszik, hogy az alábbi jelenetet egy igazi lábimádó készítette. Úgy tudom német az oldala a csajnak, ami persze Clips4Sale-es, ahol egy jelenetért elkérhet akár 12-13 ezer forintot is. Van amúgy PornHub csatornája is, de itt általában csak a preview-k vannak fent.

Nézzük inkább a történetet és a kibaszott profi megvalósítását:

A csajszinak kicsit nyomja a lábát a magas sarkú, és úgy dönt, hogy inkább bent hagyja és a lábujjas papperében megy haza. A főnök persze azonnal beleélvez a csodás tűsarkúba (egy emberes adag gecit egyébként) és aztán ott hagyja az asztal alatt.

A csaj másnap jön, és elsőre nem zavarja, hogy kicsit ragad a cipő belseje a gecitől, aztán észreveszi és megtörölgeti a talpacskáját. Már ez magában faszverésre ad okot, de a történet folytatódik.

Az ott hagyott cipőbe persze megint geci kerül, ha lehet, akkor egy még nagyobb adag. Kicsit bassza a főnök az isteni szép cipőcskét, majd beleélvez és visszateszi az asztal alá. A csaj jön, tipeg a kis lábujjasában és máris vált át a tűsarkúra. Így megy ez még két napon át a végső pedig, amikor már úgy is kiveri a faszát amikor a csaj ott van és éppen olvasgat :)) Ekkor már akkora sok adag van a cipőben, hogy a harisnyás lábát beletéve kibuggyan a cipőből a sperma.

Kibaszottul jó jelenet, de én fenntartom a gyanút, hogy a faszinak nem igaziak a spriccelései, hanem ott van valami a farka tövénél, egyébként is ekkorát hogy a fenébe tud valaki lőni ? Nézzétek meg a teljes videót és írjátok meg kommentben !