Vadul baszom Linda lábujjlenyomatos Inuovo bőr szandálját.

What’s your Reaction?
+1
+1
+1
5
+1
+1

Aki esetleg kimaradt volna a sztoriból annak gyorsan felvázolom a főbb pontokat:

  1. Házhoz hozzák a basznivalót, egy szatyornyi használt női cipőt kaptam egy ismerőstől, elhozták házhoz és ingyen odeadták. Lehet tudják, hogy cipő imádó vagyok ?
  2. Persze azóta mindegyikbe bele engedtem már a gecimet, de videót azt nem mindíg csináltam az akcióról.
  3. Az egyik kedvencem a fekete szarrá hordott kis mokaszin, amit olyan szinten sokáig hordhatott a csaj, hogy már egy talp betétet is vett bele és abba is izzadt sokat mezítláb. Itt basztam meg alaposan ezt a mokaszint.
  4. A másik kedvencem a lábujjlenyomatos Inuovo szandál, amibe már többször is élveztem bele, pld. itt.

A múlt héten volt időm és fel is vettem, ahogy meg szoktam baszni a szandálkát.

Az Inuovo nem egy olcsó márka, eléggé jó minőségű igazi bőr szandálokat és cipőket gyárt. Itt is kiváló a bőr minősége ezért láthatóak ennyire a lábujjak lenyomatai. A jelenet akkor kezdődik, miután egyszer már kivertem. Begerjedve nem kell sok, csak kb 3 perc és el is élvezek, de arra ügyeltem, hogy közben csak szagoltam a szandált a lábujjak részénél. Aztán bekapcsoltam a telót és jöhet a felvétel.

Egyből baszom és közben nyalom az isteni sarkát a szandálnak, aminek még mindíg tökéletes az íze. A drágább jobb minőségű szandáloknál, cipőknél, annyira be ivódik a szag és az íz a bőr részébe, hogy szerintem még évek után is lehet érezni a csaj talpízét aki hordta.

Eléggé nehezen bírom és máris megint élveznék el, annyira isteni finom az íze a szandál talpának, amikor pedig oda értetem a faszomhoz is kurva jó érzés, hogy simogatja a puha és nyálas bőr. Jó sokáig sikerül egyébként basznom a szandált, aztán áthuppanok az ágyra, és belövöm szemből az Ipad-et, amit Jázmin kis illatos cipőjével támasztok ki 🙂

Hasonló poszt:   Két napra egy légmentes zacskóba tettem a Bassano 42-est. Itt az eredménye:

Itt szemből is látható végre az isteni belső szandál talp és a jó alaposan kitaposott lábujj lenyomatok:

Itt van a két videó végig kicsit megvágva, elélvezés az nincs, mert aztán előszedtem egy másik csaj cipőit és abba vertem bele a faszt. Erről is csinálok hamarosan posztot.