A 44-es női lábnak van a legjobb szaga ! Teljes videó jelenet.

What’s your Reaction?
+1
3
+1
+1
1
+1
+1

Mivel most éppen szüneteltetem a Lábfétis oldalamat, néha-néha kiteszek ide egy pár olyan videót is, amiben nem éppen cipőt baszunk, hanem lábat nyalnak, vagy éppen csak egy-két híresebb lábú celebről van benne szó.

Mint már ezerszer írtam a mániám a nagy női lábak, így nagyon megörültem, amikor megtaláltam egy régebbi gyűjteményemet, a TAWorship oldalról, ami az egyik legszuperebb a témában. Az ottani modellek közül a non-plus-ultra kedvencem a 44-es (!!!) lábfejjel rendelkező Bella Roland, aki úgy tudja élvezni, hogy szopják a lábujjait és nyalják a talpát, ahogyan azt mi lábimádók szeretjük látni. Ebben a videóban is ő szerepel, partnere pedig Naomi Swann lesz, aki annyi lábujjat szopott életében szerintem mint még soha senki más a világon.

Egyszerűen minden pillanata tökéletes, azért is mert Naomi imád lábat nyalni és olyan szenvedéllyel teszi, hogy egy percig sem kételkedünk benne, hogy imádja amit csinál. Bella lábai 44-esek, ami egészen elképesztően nagy, brutálisan szép hatalmas talpakkal és akkor lábujjakkal, hogy máris itt érzem a számban őket.

Itt a teljes videó a jelenetről: