Raszta hajú csajszi szétjárt szandálja eladó.

What’s your Reaction?
+1
2
+1
+1
1
+1
+1

Nekem soha nem volt raszta csajom, de valahogy mindíg is akartam dugni egy ilyen hajú csajjal. Az alteros csajok egyébként is sokkal bevállalósabbak, mint a cicababák, habár manapság már ez is megváltozni látszik, részükről is pozitív irányba. Annyi gáz volt velük, hogy nem nagyon fordítottak a lábukra figyelmet, sokszor lekopva volt ott a festék, de nem bánták, ha ők csak feküdtek én meg mondjuk félórán át nyaltam a talpukat, szoptam a lábujjukat.

Azért annyira nem vagyok vagány, mert össz-vissz három ilyen csaj volt, aki ezt engedte és mondjuk egy Martens-ben volt egész este egy fesztiválon. Volt egy csaj, akinek már 19 évesen 41-es lába volt, azt nem felejtem el soha. Mostanában egyébként is a nagy lábakra gerjedek.

Ennek a csajnak is ilyen lábikója lehet egészen biztos vagyok benne, hogy le van pattogva a fekete körömlakkja még most tavasszal is. Nem is küldött képet a szandálról felvéve, pont ezért lehet így. Egyébként csak 2000 ft a cucc, de pontosan ismerem ezt a típusú bőrt. Sajnos egyáltalán nem tartja a szagot, vettem már ilyet, illetve kaptam is és hiába vannak az isteni szép lábujjlenyomatok, illat az alig marad meg.

De ha valaki kedvet kapna hozzá, írjon nekem és elküldöm a csaj Marketplace linkjét.