marketplace

Jázmin új termékei: agyonhordott koszos Calvin Klein saru és egy szoba mamusz

Sajna a szoba mamuszt totálisan új, nem izzadt bele a tökéletes kis lábacskája, de a pink saru szarrá van használva, mint ahogy szokott az ő termékeinél. Az egyedüli baj vele, az, hogy 8000 magyar forintért árulja, ami nekem egy saruért azért kicsit sok.

Még nem is meséltem nektek az irodai cipőiről, amit vettem tőle. (hihetetlen, hogy leírok egy kurva mondatot és máris áll a faszom erre a csajra gondolva, és főleg a cipőire gondolva)

Szóval kettő rettenet csúnya cipőt vettem tőle, amiket egyébként el is ítélek és utálom nagyon, ha a csajok ilyen férfias cipőket hordanak. De ! Van egy kivétel, mégpedig az, amikor ilyen szintű csaj hordja és ilyen szintű lábszaggal rendelkezik, mint ő. Nem csalódtam a cipőkben, ugyanaz a szag, totálisan ugyanaz az isteni lábillat árad mind a kettőből, mint a farmer Converse-éből és a kék bársony szandáljából. Ezekből ni:

Szerintem tutira valami menő irodában dolgozhat a drága és ezeket a cipőket évekig hordta, szét vannak taposva rendesen, kikopva meg minden. Gondolom picike harisnyában és nyáron pedig a pucér meztelen talpaival hordta ezeket, hát létezik ennél izgatóbb érzés a világon ???? Nem.

Még nem volt időm képeket csinálni sem róla, de persze felpróbáltam a faszomra őket és isteni érzés a tökéletes bőr cipőket baszni, jó puha a külsejük-belsejük is.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0