saját baszások

Ez a széttaposott 40-es vár arra, hogy megbasszam hétvégén.

Sztori is van hozzá, ugyanis a szandál a barátnőm legjobb barátnőjéé (volt). Már régóta tudom, hogy hajlandó dolgokra a csaj és a barátja meg halál unalmas (sőt, a férje azt hiszem). Szóval azt akartam, hogy ne a szokásos trükkel kérjen tőle szandált, azaz azzal az ürüggyel, hogy itt meg ott gyűjtenek használt ruhát és cipőt, nem-e tudna adni, hanem mondja el, hogy mi fog történni a szandállal, ha hozzám kerül.

Van az, amikor tudod, hogy nem lesz belőle harag, és úgy általában kevés az a csaj az én ismerősi körömben aki totálisan elutasítaná ezt a cipő szex dolgot, végülis ők is imádják a cipőket, csak persze másképpen, mint mi.

A csaj ezt az alábbi szandál kereste ki nekem, amit még idén is szeretett volna hordani, mert az egyik kedvenc szandálkája, kb három éve megvan. Arra már nem bírtam rábeszélni a barátnőmön keresztül, hogy lábas képpel is megörvendeztessen, de a szandálról küldött egy fotót:

Jenny Fairy, azaz CCC-s márka, de én bírom az ottani cipőket, lásd a nagy 42-es Bassano esetét is, ugyebár.Tehát elküldte nekem, és holnap fogom megkapni, ma együtt dolgoznak és reggel, délelőtt már szagolhatom is a lábujj lenyomatokat.

Egyébként is vadászok a nagy cipőkre, ez szépen negyvenes, amiből alig van a kínálatomban még. Egészen biztos az is, hogy csinálok egy hatalmas geci fröccsös videót és kép sorozatot, amit úgy alakítok, hogy láthasson a csajszi is, ha más nem egy képet legalább. És persze ti sem maradtok ki a jóból; az oldalra is feltöltöm majd.

Még egy atom szexi dolog. A csaj még azt kérte cserébe, hogy adjak neki egy negyvenes szandált cserébe, ha már ezt ideadta nekem baszásra. Kiváló feladat lesz venni egy brutáljó csajtól egy negyvenes szandált, szétbaszni és gecizni, majd odaadni neki, hogy hordja …..

What’s your Reaction?
+1
5
+1
5
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
Cimkék