Házhoz hozzák a baszni való cipőket. A világ legszerencsésebb embere vagyok.

What’s your Reaction?
+1
1
+1
1
+1
7
+1
+1

Pont tegnap írtam arról, hogy mennyi sok cipőt kell megbasznom a közeljövőben erre, tegnap este nem is hiszitek el mi történik. Biztos hozzátok is szoktak jönni barátnőitek ismerősei, akik kinőtt, megunt, akármilyen ruhákat hoznak, hogy használja ő ha akarja, de ugyanez megy fordítva is, ő is szokott adni nekik megunt ruhákat.

Pontosan ez történt tegnap este is, amikor egyik ismerősünk anyukája érkezett egy bazi nagy szatyor ruhával. Miközben elkezdte ecsetelgetni, hogy hozott megint egy adag ruhát, meg alaposan használt cipőket is, de azok már annyira használtak, hogy ha akarjuk akkor csak dobjuk kő őket, mert a lánya már nem hordja és egyébként tényleg kopottak is meg használtak, meg minden.

Nem is húzom tovább a madzagot, a szatyor aljában 7 pár TÖKÉLETES cipőt, szandált találtunk, 36-37-es méretben. El sem hiszem, hogy ez velem történt, házhoz hozták a baszni valót.

Nézzétek azt a lábujjlenyomatos szandálkát, olyan erős lehetett a szaga, hogy érezhetően be parfümözte a csaj, és a piros Indigo cipőt is, de tapasztalatból tudom, hogy ezek kb. egy hét alatt elpárolognak és marad az eredeti cipő és talpszag. Nagyon illatos és szexi picike cipőcskék ezek, este már nem is bírtam ki és belenyomtam az arcomba a legillatosabbakat.

Ezek sorrendben:

A piros puha bőr mokaszin, a világoszöld Vagabond bőr cipő (szerintem legalább 7-8 évig hordhatta a csaj, olyan erős a talpszaga), és a non plus ultra, a fekete széttaposott cipőcske, amiben már talpbetét is van, annyira sokat hordta. Ezt nyomtam a fejembe és nyaltam szagoltam, és az idei éve egyik legnagyobbját élveztem. Sok élvezet vár még rám ezekkel a cipőkkel úgy érzem.

Hasonló poszt:   Baszható: Kitti kitaposott lábujjlenyomatos illatos Pull & Bear szandálja

A csajról ismeretség okán nem osztok meg képet, de természetesen az Instagramján találtam lábas fotót, nem is egyet. Eléggé szép lábai vannak, nem igaz?

Hamarosan bővebb infókkal jövök. Addig is írjátok meg melyikbe élvezzek és basszam meg videóban !! A hétre kéne már kivenni egy szabit is, de úgy, hogy csak egyedül maradhassak otthon … és baszhassam ezt a sok csodát.