Baszható: a hétvégén kaptam két 39-es gumi-műanyag RETRO Jeans szandált, amik isteni illatúak.

What’s your Reaction?
+1
6
+1
+1
1
+1
+1

Nem is igazán szandál ez, hanem sarunak lehetne hívni. Nem tudom ismeritek-e a RETRO Jeans márkát, nem is igazán cipőkkel foglalkoznak, hanem ruházattal. A két szandál 38-39-es méretűek és ugyanolyan típusúak, csak a kék sokkal használtabb illatilag. Lábujjas saruk, azaz elől van egy pánt, ami minden egyes alkalommal a nagylábujj és a mellette lévő között van (tegnap ezt nyalogatva élveztem egy hatalmasat).

Szóval a szandálok rettenet erős illatúak, és az az igazság, hogy még nem volt dolgom ilyen hideg tapintású szandálokkal, és még szoknom kell a dolgot. Eleve ha egy láb egy gumi cipőben van, akkor gondolhatjátok milyen erősen beszívja az illatot, és ennek az anyaga is műanyag és gumi. Ami fura az az, hogy tapintásra mindíg hideg és szinte lehetetlen kitapintani a lábujjak helyét rajta, mert értelemszerűen nem kopott még meg annyira a műanyag – nem tudom képes-e valaha megkopni.

A csajszi az, akitől a fehér Converse is van, és már ott is leírtam, hogy szerintem életem egyik legjobb nője, illetve a legjobb elérhetetlen nője. Ha egy varázs világban választani lehetne, hogy kivel dugjak, akkor ő tutira top5-ös lenne. A Converse még a terhessége előtti azaz ezer éves, ezek a szandálok már utána hordottak, megnőtt két számmal a lába, biztosan hallottatok már ilyet, sokakkal megesik a szülés után. Szóval 37-ről 39-es lett. Azért annyira nem vészes a dolog, mint ebben a jelenetben.

A saru annyira erős, hogy itt az irodában három méterre ülők a táskámtól és ez előbb megcsapott a szaga, gondolhatjátok milyen nehéz kibírnom. Néha felállok és belenyúlok a táskámba, megsimogatom, majd megszagolom a kezem, aztán csak élvezem, hogy rajta marad még percekig a szaga. Ez a régebbi, a másik fekete totálisan ugyanez, de talán ez a használtabb.

Tehát ez a legújabb szerzeményem, fotót sem nagyon csináltam még róla, várom az egyedüllétet, amikor majd alaposan megbaszom. Azért egy képet készítek, de csak titokban itt bent az irodámban. Ez az egyetlen olyan basznivaló szandálka a tulajdonomban ami látványra nem tűnik jónak, de ahogy megérzem a szagát egyből szétrobban a faszom.

Hasonló poszt:   Megbasztam az összes 41-es, 42-es szandált egymás után és rájuk is élveztem.

Ti szeretitek az ilyen műanyag – gumi szandálokat a lányok lábáról?

Hamarosan jó alaposan meg fogom baszni és felveszem nektek.