A klarinétos csajszi hosszú lábujjai és baszható használt szandáljai (arcképpel és linkekkel)

What’s your Reaction?
+1
3
+1
1
+1
+1
+1

Nem adja olcsón és kikötötte, hogy alkudni sem lehet. Én már túl léptem az e havi vásárlási keretemet amit szabtam magamnak, de ezeket elég erősen elgondolkoztam. Eléggé jó a csaj is és én meg rá vagyok indulva a negyvenes és a feletti lábakra. Látszik, hogy sokat jár ünneplő cipőben a lábujjacskáin, amiket kiválóan lehetne szopogatni úgy, hogy a magas sarkú szandál is rajta van.

Közben a képeit lementegetve megtaláltam, hogy nem is klarinét az a nagy bizbasz, hanem egy fagott, szóval bocsánat a címben szereplő tévedésemért, de itt nem is ez a lényeg, hanem ezek a lábujjak :

A cipők/szandálok darabja 4000 ft. Én a barnát és a feketét kegyetlenül megbasznám, de azért 8000 ft-ot nem fogok érte adni. Tök jó lenne, ha valaki kolléga megvenné és beszámolna az ügyletről. Itt is a Marketplace linkje, szóval hajrá !!

A csaj egyébként eléggé jó csaj, és a komolyzenében híresnek is számít, van olyan kép pld, amin Bruce Dickinsonnal van közösen, aki ugyebár tudjukki, az Iron Maiden énekese.

A fekete szandállal szemezek, csak attól félek nem lenne semmi illata. Mondjuk az csakis mezítláb hordható, szóval remélem illatos is. Ti mit gondoltok, melyik lehet a leginkább baszható ? Bevállalnátok valamelyiket, vagy a csaj talpait ?