Curt sztorija: katolikus csajszi szandálja a munkahelyen gecivel.

What’s your Reaction?
+1
10
+1
3
+1
5
+1
+1

Most kivételesen ismét én osztok meg egy történetet veletek. A munkahely ahol dolgozom egy kisebb cég, de javarészt nők dolgoznak, és az irodai munkák szinte 100%-át ők végzik el. Persze mindenkinek tudom a lábméretét és a kedvenc lakk színét is, de az egyik kedvencem egy csaj, aki nem egy hatalmas szám, de a lába az valami baszottul szép. Most is itt van mellettem 5 méterre, amikor ezt a cikket írom.

A helyzetet még jobban izgatóvá teszi, hogy eléggé vallásos a csaj, minden vasárnap templomba jár, és hasonlók, szóval el sem tudja képzelni, hogy a szandálka, ami a lábán van most is már hányszor volt a faszomon. Sokszor. Az egyik fotó dokumentált sztori is ilyen. Itt maradtam munkaidő után (és eléggé kockázatosan, mert máshol is dolgoztak még) az asztal alól elővettem a kis szandiját, amiben aznap volt mezítláb (nyáron volt még a dolog) és szagoltam szagoltam. A szandál mellett van egy fehér agyon strapált klumpa is, és én nem vagyok válogatós, de azt nem bírom csak akkor, ha valami extra hihetetlen jó csajé volt mondjuk. Ez a csaj azért annyira nem az, de a tények és a helyzet izgatóvá teszi. Basztam már meg a klumpáját is, de sosem rajongtam ezért a típusért, nekem olyan öregesnek tűnik pedig a csaj még harminc sincs.

A szandál talpa ilyen parafa szerű, de nagyon szépen simára van már koptatva a talpa által, és valami egészen elképesztően erősen beszívja a szagot, lehet azért, mert sokat van benne harisnyában is, ami meg hát tudjuk, hogy milyen erős szagot tud árasztani néha – hála istennek !

Szóval pár percem volt csak, amíg rá kellett vernem, de mivel tudtam, hogy ez fog történni a napom végén ezért rá voltam készülve a gyors elélvezésre, ami meg is történt, nézzétek a képeket. Visszatettem lentre, a klumpácska mellé, de azért szétkentem rajta kicsit a gecit. Másnap mintha mi sem történt volna hordta megint csak mezítláb.

Hasonló poszt:   Csak egy kép, ami maga a tökéletesség.

Mit szóltok? Basszam meg egyszer a szagos klumpáját is ?

Egyébként ugyanő volt ez a másik videóban is