5 mocskos, koszos remélhetőleg erősen illatos lábbeli 2000 ft alatt !! (csajok képeivel és Marketplace linkekkel)

What’s your Reaction?
+1
2
+1
+1
+1
+1

Nekem azt hiszem Jázmin cipői voltak a legdrágábbak, de így utólag tudva megadtam volna négyszer annyit is a világ legerősebb illatú Converse-ért, szóval nem bánom az 5000 ft-ot. De van amikor csak pár százassal akarunk kevesebbet a pénztárcánkban és még ugyebár erre jön a postaköltség, és nem is tudhatjuk mit kapunk, lehet, hogy úgy járunk, mint én ezzel az illatosnak kinéző brutál durva szandállal, ami patyolat tiszta szagú volt.

Össze gyűjtöttem most egy pár 2000 ft alatti papucsot, vagy szandált, amit még talán megérné megvenni …

Reni magas szandálkája olyan basznivaló lábujjlenyomattal, hogy egyből nyalnám és basznám. Nézzétek milyen szépséges nagy lábujjai lehetnek … írtam is a csajnak, hogy küldjön lábas képet felvéve. Bocs a férjezett képért, más fotó nincs a csajról. A fekete cipője elkelt, csak nem egy kolléga vett meg ??? Erősen illatos lehet a képek alapján.

Marketplace link

Erzsébet Milf használt fapapucsa. Bocsi, ha valamelyikőtöknek az anyukája lenne esetleg, de minden igényt ki kell szolgálni, hátha valaki erre gerjed. Nekem azért az 50 év megállítja a korhatárt. Amúgy azt vettem észre, hogy az ilyen korú nők egyből lepattintanak és visszaírnak, hogy fúúú, te lábfétises vagy azonnal hagyjál békén. Erzsébettel is így jártam. Képben vannak !

Őrültnek kinéző csak rettenetes mocskos zárt papucskája.

Háát van ilyen is, eléggé krézi a csaj és ez a mocskos cipő is …. én tutira nem veszem meg tőle, de hátha valakinek bejön. Nézzétek meg még miket árul és ebből le is profilozható a stílusa, ami eléggé kkkhhmmm fura.

Bettina végre lábujjas fotóban mutatja be a papucsát, ami sajnos nagy rá. A faszomra meg pontosan jó lenne, engedném rá az tuti.

Hasonló poszt:   Mi ez az egész?

Végül egy tetovált lábfejű csajszi, akiről még csak képet sem találtam, mert még a profilképe is az ahogy smárol a faszijával. Attól még a lábai kibaszottul jók !!!