Folyamatos baszás alatt tartom a 41-es piros Bassano szandált, amit elloptam.

What’s your Reaction?
+1
5
+1
+1
1
+1
+1

Ennek a szandálkának van a leghosszabb története és talán ezért (is) ragaszkodok hozzá, és talán azért is, mert Jázmin Converse-e és Stradivarious szandija után ez a leges-leg erőteljesebben illatos lábbeli, amivel valaha találkoztam. Magyarul büdös basszameg, bármikor beleszagolok érzem azt az izzadt lábujj szagot, amit érezni kell egy használt szandálnál. Nem úgy mint a Lasocki, amit nemrégen vettem …

A sztori ott kezdődött, hogy macska etetés helyett ez történt. És ez, életem egyik legnagyobb geci engedése az isteni lábszagban, ami a szandálokból áradt felém:

Ezek után szépen eltelt egy fél év, és karácsonykor, amikor meglátogattuk a csajt a barátnőmmel, sikerült ellopnom életem egyik legizgatóbb lábbelijét. Mostantól az életem része, de tényleg. Nevessetek ki, de amikor a barátnőm éjszakás, akkor van, hogy úgy alszok el, hogy miután kivertem szagolom és így szenderülök álomba 🙂 Volt amikor munkába is elhoztam és bármikor odamehettem a táskámhoz, hogy éppen egy jó nagyon szagoljak a talpába, vagy odanyaljak, ahol a lábujjak koptatták el a bőrt.

Az eltelt 3 hét alatt alaposan megbasztam sokszor, mondjuk azért közbejött egy karácsony, amikor nem éppen tudtam ezzel foglalkozni. Az egyik baszást azért felvettem nektek és magamnak, volt egy szabad napom, de ez már az ötödik elélvezésem volt, szóval geci spricc az nincs, de elélveztem a szandál szorításában így is.

Hét teljes percnyi baszás és szagolás, faszverés:

Itt fentebb pedig éppen elélvezek, de már sperma nélkül, mert barom módra kicsináltam magam aznap, és ez volt az utolsó szandál, amit megkúrtam, meg hát voltak egyéb, nem shoefuck elélvezések is 🙂