saját baszások

Cipő vásárlásban még nem csalódtam ekkorát! Pedig ez egyik legmocskosabbnak tűnő szandált vettem meg az egész Marketplace-ről.

Ha ti is gyakran látogatjátok a Facebook hirdetéskezelő oldalát, akkor egészen biztosan találkoztatok már ezzel a szandállal :

Mekkora undorítóan mocskosnak és illatosnak tűnik már az egész ?? Majdnem két hónapig nem szántam rá magam, főleg azért sem, mert nem is a csajé voltak, aki árulta, hanem valami barátnője szandálja, ő csak árulja. Aztán levitte az árát 100 Ft-ra (!!!) és ekkor már nem sajnáltam kifizetni a Foxpost költségét érte, főleg, hogy vettem még tőle egy másik szandált és két sportcipőt is. Nem is ezekkel van a gond, hanem azzal, hogy ennek a szandálnak 0, azaz NULLA illata van. Olyan mintha egy papírlapot szagolgatnék faszverés közben. A hatalmas cipő szakértői tudásom azt mondja, hogy ez már évek óta a csajszinál lehetett és elveszítette a varázsát. Pedig hogy néz már ki basszus ????

Itt meg kell elégednem a látvánnyal, ami azért eléggé odabasz, de most még csalódott vagyok.

Azért természetesen megbasztam a szandált és a másik Graceland lábujjast, amit még küldött a csajszi. Ebből egy nagy összevisszaság lett így, hogy nem is láttam kié volt a cipő, de próbáltam elvonatkoztatni. A csaj (Petra) azért eléggé jó csajszi volt, natúr lábujjakkal. A Graceland pappert fel is vetettem, vele:

100 ft volt ez is, azaz 200 ft a kettő, mert a csaj már nagyon meg akart tőle szabadulni. Mondjuk akkor miért nem dobta ki a kukába? Nem érthetjük a női gondolkodást … Ennek a szandálnak sokkal, de sokkal erősebb illata volt, mint a Lasockinak, ez a barna műbőr Graceland beveszi a szagokat, már basztam ilyet sokat. Mellé még kaptam egy old school Nike-ot és egy használt Adidast, de ezekkel nem is nagyon foglalkoztam. Picike illat van mindegyikben, szerintem kiszellőztek az idő alatt sajnos. Talán ha kibontom a cipőfűzőket és úgy szagolom és nyalom majd akkor jók lehetnek.

Azért így a videó alapján csak ráindultam a kis szandikra, de a háttérben már látható tűsarkú azért sokkal jobban izgatott, írok mindjárt arról is egy posztot, ott már nem volt gond az illattal, a lábujjaknál atomerős dió és savanyú szag van. Persze egy kibaszott jó csajé volt az is.

Itt a teljes szandál baszás videóban is:

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0