Legjobb karácsony: sikerült ELLOPNOM a macskás csaj 41-es szandálját az otthonából !!

What’s your Reaction?
+1
3
+1
1
+1
1
+1
+1

Alig vártam, hogy leírhassam nektek e történetet, ami az ünnepekben történt velem. Életem egyik legizgatóbb és legjobb baszása volt az, amikor besurranhattam a barátnőm egyik barátnőjének a házába és majdnem egész délelőtt baszhattam a cipőit, papucsait, szandáljait és a végén életem egyik legnagyobb élvezését élhettem át.

Ez volt az:

Már akkor tudtam, hogy ha ide valaha vissza fogok térni, akkor Danny Ocean módjára a világ legjobb tolvajának kell lennem, mert én bizony el fogom lopni ezt a “kis” Bassano szandált és feleségül is veszem. Most az ünnepekben el is érkezett a nap, amikor családlátogatást tettünk az ismerős csajnál, ami azt jelentette, hogy én és a barátnőm mentünk fel hozzá, aki éppen egyedül volt otthon.

Már amikor beléptünk a házba, és igazából már előtte is, amikor megtudtam hogy menni fogunk hozzá, reménykedtem abban, hogy hátha sikerrel járok és eleinte csak abban reménykedtem, hogy egy szagolás, vagy egy vad nyalás a szandálkába jut nekem, de az, ami sikerült azt álmodni sem mertem volna. Azt már a cipő levételnél láttam, hogy az eddigi helyéről elkerült a cipőcske, de köszönhetően annak az augusztusi délelőttnek, eléggé képben voltam a cipős szekrények helyzetével. Azzal sem volt gond, hogy nehogy összekeverjem a csaj cipőjét máséval, mert egyrészt 41-42-es lába van (szétbasznám mellékesen), és mivel mindent megbasztam annak idején tudtam mire számíthatok.

Egy viszonylag kicsike panel lakásról beszélünk, szóval nem sok lehetőségem volt, de amikor a barátnőm Wc-re ment a vendéglátónk pedig kávét csinált a konyhában, bepróbálkoztam azzal, hogy megnézem a cipős szekrényt. Ez elégg rizikós dolog volt, tudjátok, hogy a panelekben úgy van a wc, hogy tulajdonképpen a bejárati ajtóval szemben, a cipős szekrénnyel szemben, szóval ha éppen kinyitott volna, akkor azt látja, hogy én kutakodok más cipői között. A szandál viszont nem volt itt …

Hasonló poszt:   Vadul baszom Linda lábujjlenyomatos Inuovo bőr szandálját.

Amikor aztán indultunk volna el, jött el az ördögi tervem ideje !! Jól eldugtam a slusszkulcsot és megjátszottam, hogy nincs meg. Eléggé át kellett vernem két hozzám közel álló lányt ezzel, de szerencsére nem tartott sokáig rábeszélni őket, hogy nézzék meg, nem-e maradt lent az autóban, mikor jöttünk fel a sok csomaggal és szatyorral, talán ott hagyhattam el. Sikerült a tulajt is rábeszélnem arra, hogy menjen a barátnőmmel hiszen ő mégis jobban ismeri a házat, és ha nincs meg, akkor csöngessenek be a házmesterhez is. Mikor kellő távolságba kerültek, pontosan tudtam melyik szekrényt kell kinyitni és ott volt az életem szerelme bedobálva lazán, azokkal a szandálokkal, amiket annak idején ugyancsak nyaltam és basztam.

Ezeket:

Még annyi időm is volt, hogy a sötétkék szandálba belenyaljak és aztán elrejtsem a világ egyik legillatosabb legjobb 41-es szandálját a táskám rejtekébe. Aztán persze szóltam a csajoknak, hogy a kulcs ott van a kabátok alatt, jöhetnek is fel és minden meg is lett oldva, főleg, hogy közben azért erőltettem azt is, hogy a kávés Unicum, amit ittak, mindezt elüthesse egy nevetéssel. Szerencsére lapos talpú szandálról van szó, belefér bárhová még párban is.

Most itt vagyok a munkahelyemen és a táskámban még mindíg ott van a szandál, azóta már szagoltam nyaltam és basztam is legalább háromszor, ezer meg egy videót fogok róla csinálni. Kíváncsi vagyok arra is, hogy szóba fog-e kerülni valaha köztünk, hogy eltűnt egy használt szandálja a csajnak, de hát ki a fene gondolná azt, hogy erre valakinek szüksége van ???

Nekem volt és most már örökké az enyém !!! Nézzétek meg a képeket és érzitek az illatát ti is !