Csupap sztorija: Gyorsmenet az öltözőben

What’s your Reaction?
+1
1
+1
+1
1
+1
+1

Csupap újabb klassz kis történetet küldött nektek, lehet rá irigykedni megint:

Szokásos melónak indult,szerencsémre a női öltöző volt aznap pár órára a munkaterületem! 😃 Egy bökkenő volt,hogy az egyik kollegám is velem volt…mindegy nem idegeskedtem ettől szemezgetni még tudok! Telt az idő és nyilván igyekeztem egyedül maradni az öltözőben,amikor megszólalt a kollégám: “figyu én folytatom a földszinten,ezt te úgyis betudod fejezni egyedül”

Hát ritkán örülök ennyire egy ilyen mondatnak,a válaszom egyértelmű “MENJÉL CSAK!!!” 😃😂 A közös munka alatt kifigyeltem egy Nike Air Maxot (igen már megint😃),így már a mondata elején tudtam hogy Őt kell magamévá tennem! Így is lett! Ez a cipő rám várt már egy ideje… 😃 Sajnos elég gyorsan kell a helyszínen cselekedni,hogy véletlenül se legyen lebukás a vége,néha még bemerevedni sincs időm rendesen,de azért igyekszem mindig határozottan megbaszni a kiszemelteket! Kapott egy adagot ez is!

Látszik a videón is,majd szépen vissza tettem a szekrény elé! Ekkor még nem tudtam hogy vajon melós cipő,vagy utcai amit lecseréltek munka kezdésnél?! Hmmm,hát eztán jött a csavar!!!! A munkát folytatva más más területeken,a kocsihoz indulva láttam egy cigiszünetről érkező 35körüli csajt visszasétálni a Nike cipőben! IGEN ABBAN A CIPŐBEN AMIT ÓRÁKKAL ELŐTTE TELEÉLVEZTEM!😃😃😃 (A tapasztalataim azt mutatták hogy a talpbetét beszívja gecimet, így nedves marad a talpbetét de nincs a sűrűje amibe belelépnének) Nem is idegeskedtem,csak élveztem a látványt és a tudatot hogy mit is tettem azzal a cipővel,és a csaj épp a gecimbe tapos!😃 Na,nekem ezek az élmények felbecsülhetetlenek,szerencsésnek érzem magam a munkám terén,hiszen rendszeresen megtapasztalhatom ezt!!

Nyugi,vannak még cifra sztorik a tarsolyomban!