Van-e még élet Jázmin szandálja és cipője után?

What’s your Reaction?
+1
+1
2
+1
+1
+1

Igen, mint már írtam elég gyorsan megtaláltam a tökéletességet, Jázmin converse-ével és a Stradivarius platform szandáljával. A poszt óta szerintem minden másnap úgy élveztem el, hogy szagoltam, vagy éppen basztam a kettő közül valamelyiket.

Ha a barátnőm épp nincs itthon akkor simán az ágyban hagyom valamelyiket (mindegy melyiket, mert mindkettő illata atomerős) és úgy alszok el, hogy közben centikről is érzem a szagukat. Aztán mondjuk reggel egyből lehet egy faszra húzott szandállal ébredni.

A “gondom” az, hogy fogok-e még találni ilyet, ami ilyen brutál jó csajé volt és ilyen brutálisan mocskos és illatos ?

Talán nem. De azóta már vettem egy szandált, és azért az is másképpen illatozott és fel is izgatott. De ott van bennem a gyanú, hogy mindíg is Jázmin mocskos koszos Converse-e lesz az örök szerelmem. Nézzétek már :

T.Ö.K.É.L.E.T.E.S.

Ha lehet a szandál még mocskosabb, a pánt alatt egy konkrét kosz réteg van, ami a csaj talpáról maradt ott? Elhiszitek ezt, hogy ilyen létezik ??? Ettől a csajtól:

A Converse cipő már 2012-ben a lábán volt, az Instagramja alapján, szóval egy 10 évig hordott cipő van a szekrényemben, amit ez e fenti nő hordott. A szandál itt régi darab már, úgy látszik a fesztiválra járó szandálkája volt Jázminnak ez, ami megint csak eléggé faszfelállító tény, ugyanis ott aztán aktívan táncol és mozog az ember …

Szandál, mezítláb egy ilyen osztályon felüli csaj lábán, most pedig :

Ha csak ez a két cipő lenne a cipőbaszó énemnek, az is elég lenne legalább egy évig, úgy, hogy minden nap beleverném a faszomat. De persze vannak más cipők is és már azóta vásároltam más csajszitól is, (pontosan ezt a negyvenes szép nagy illatos szandált), amit dugtam már azóta meg, de kicsit azon gondolkozom, hogy lesz e valaha ennél jobb fogásom?

Hasonló poszt:   Legjobb karácsony: sikerült ELLOPNOM a macskás csaj 41-es szandálját az otthonából !!

A csaj nagyon büszke magára és a kinézetére (van is mire neki), és ott a kontraszt, amire én mindíg és minden élethelyzetben gerjedek. Egy bomba nő, mocskos cipővel és büdös szandállal, annyira izgató, hogy máris áll a faszom, hogy ezt leírtam. Éljen Jázmin, és még sok sok videót és képet láthattok majd tőlem a témában tőle és ígérem, hogy a sötétkék szandálja el lesz pusztítva gecivel, a Converse pedig hát …. ha lenne egy múzeum nekünk perverzeknek, akkor ott kellene kiállítani és mellé tenni a csaj képét, meg egy szagmintát. Egy trezorba bezárni, hogy örökké maradjon ilyen !

Jázmin cipője és szandálja beavatása, az első baszás.