Szétbaszva: úgy érzem, megtaláltam a tökéletességet: a török csaj agyonhasznált Converse és koszos szandálja

What’s your Reaction?
+1
9
+1
1
+1
5
+1
+1

Eléggé régóta csinálom már ezt az egészet és vannak olyan pillanatok, amikre örökre emlékezni fogok. Tudom, hogy ez egy beteg dolog, egy nagyon beteg. Vannak mások, akik meg a fingra, vagy a kakira, vagy a pelenkázásra gerjednek, nem szégyenlem magam emiatt, ilyen vagyok tini korom óta, amióta egyszer az strandról elloptam egy lábujjas papucsot és azt szagolgattam hónapokig, vagy a tanárnőm sárga klumpájába vertem a faszomat 17 évesen is. De ami most került elém, az még nekem is sok volt – pozitív irányban !

Szerintem idegen lányok cipői közül már egészen biztosan dugtam legalább 50-et, illetve 50 különböző lány lábbelijét tuti. Amivel most találkoztam az viszont talán üti mindet. Eleve a csaj osztályon felüli, szerintem egy modell lehet, vagy hostess. Félig török – félig talán magyar, de a chat alapján magyarul mindenképpen tud. Először a Converse-ére lettem figyelmes, ami olyan szinten használt, amilyet általában ki szoktak dobni – mindezt egy ilyen nőtől – és egy Stradivarius szandál, ami habár a képeket is majd szétesett, de élőben olyan volt, amiről minden cipőbaszó álmodik.

Tegnap egész délelőtt vertem a faszom és rászántam 3 teljes órát, a szandálra és a cipőre. Elég legyen annyi, hogy a szekrényem, ahol tárolom a titkos cipőket (kb. 20 párat egyszerre), már csak ennek a két cipőnek a szagát érezni ahogy kinyitom. Rögtön megcsap a szag. ÉS MINDEZT EGY ILYEN NŐTŐL !!! Mindíg is bírtam a kontrasztot és be is gerjedtem tőle alaposan. Mondjuk van egy csaj, aki szerény, de úgy szopja a faszt, hogy nyálas lesz még a feje búbja is, vagy egy kis tini csaj olyanra tágul fenéklyukban, hogy egy férfi ökle is kong benne. Itt most ugyanezt érzem, egy brutál gyönyörű nő és bizony, a cipői életem egyik legkoszosabb, leghasználtabbjai; pont ez benne a fasz felállító. Életemben nem sokszor voltam még külföldön, de sokszor tapasztaltam azt, hogy más országokban élők kicsit másképpen gondolkodnak a higiéniáról, mint mi magyarok. Nem akarok leszólni senkit sem, de az is lehet, hogy így finoman megfogalmazva ez is bejátszhat abba, hogy ilyen koszos és erős illatú a szandál és a cipőcske.

A szervezés – vásárlás

Minden faszán ment, Foxpostba küldte a csaj még aznap, sokat foglalkozik a Marketplace-el, látszik rajta. Egy Zaza szatyorban volt beragasztózva, ez mondjuk elég suttyó egy megoldás, de biztosan nem talált dobozt neki. Ezért nem is csináltam kicsomagolós videót, meg már azért sem, mert olyan szinten állt a faszom a papír szatyorhoz érve is, hogy kész voltam.

Finoman azért rákérdeztem a lábacskájára, és gond nélkül írt róla egy pár sort.

Szóval nagyon vékony és hosszú a lábfeje a drágának.

A baszás

Bármennyire is akartam elhúzni a dolgot és kitartani vele, szétszaggattam a szatyrot és máris megcsapott az ILLAT !!! Nem tudom eldönteni, hogy a csaj szégyellte-e a szagát a cipőnek és főleg a szandálnak, és ráküldött egy kis parfümöt, vagy inkább ez az ő illata és ez terjengi át az egész csajt. Biztosan tudjátok miről beszélek, a barátnőtök ruháját is meg tudnátok különbözteti ezer közül is. Szóval a lábillat mellett ez a kellemes illat keveréke borítja be a cipőt és a szandált és együttesen fasz szétrobbantó hatásúak. A cipő még olyanabb, mint amit a képeket láttok, az egyik leg-használtabb cipő, amivel valaha találkoztam, a szandál pedig ocsmány módon koszos, még a talpa is az és a belső talp rész, ahol a csajszi vékonyka és hosszú lábikói voltak is ragad a kosztól, lábujjlenyomatos és illatozik.

A 37-es farmer Converse

Nem is bírtam ki és elővettem a faszom ami gyémánt kemény volt, majd beleszagoltam a cipőbe életemben először. Leírhatatlan, de azért megpróbálom leírni. Azért is gondoltam első körben arra, hogy parfümözte a csaj, mert a cipő textil része is illatozott, de aztán ezt mégis elvetettem. A Converse belső része atom koszos és ez bizony nem zoknitól lett ilyen, hanem ezt mezítláb hordták éveken át !! A Sarok és a talp része és a lábujjak lenyomata is kivehető egyesével. A legerősebb szag a talp belső részénél van, itt bizony hiába van parfümillat, elnyomja a szag. Szóval vertem egyből és azon gondolkoztam, hogy a napok óta tartogatott gecimet egyből bele is csorgatnom ebbe, amikor beleszagoltam. De kibírtam és kényelmesebbre váltottam.

Hasonló poszt:   Agyonhasznált pici szandál megbaszva - teljes videóval

Ez a tökéletes cipő a baszásra, használt, mocskos és illatos, annyira, hogy amikor a faszomhoz teszem is érzem a szagát !!!! Hát mennyire izgató dolog már ez ??? Elkezdtem baszni egy kicsit, közben amikor csak tudtam szagoltam és úgy vertem a faszt. Kicsit basztam úgy fűzővel együtt, majd ki kellett bontanom, mert a csajnak tényleg nagyon vékonyka lábikója lehetett, annyira össze volt szorítva, hogy bele sem tudtam nyalni, vagy akár szagolni sem. Szóval cipőfűző ki, közben fasz verés megy egyfolytában.

Láthatjátok, hogy mennyire szakadt a cucc és belülről pedig az Isten sem alkothatott volna tökéletesebbet számunkra cipő rajongók számára. Szóval csak lekerül az a fűző és bele is nyomom a fejemet a cipő belsejébe. Innentől nem egy látványos a videó sajnos, mert szagolom a cipőt, ami nem látszik, aztán kibontom a másik fűzőt is és a másik lábikója talán ha lehet még ennél is koszosabb basszameg.

Legszívesebben nem csak szagolnám, hanem nyalnám is, de azt még meghagyom egy későbbi időpontban, amikor totálisan be leszek gerjedve. Nem azért mintha már most nem így éreznék … Elég írnom a cipőről és látnom a képeket máris szétrobban a faszom a nadrágomban. Így is csak egy vagy két húzást bír a farkam, alig bírom visszatartani, így hát át is váltok a szandálra, ami hasonlóan durva lesz, mint ez a mocskos Converse volt.

Stradivarius platform szandál

A legszembetűnőbb (a csodálatos lábujjlenyomatokon kívül), hogy a pánt része alatt egy bazi nagy koszfolt van, egy bomba nő mocskos szandálja egy nagy kosz folttal, ami valószínűleg a talpáról maradt ott. Az elmúlt két órában már sokszor álltam elélvezés közeli állapotban olyan szinten, hogy nem is mertem a farkamhoz hozzáérni, de ez volt a mélypont 🙂 Illetve a magas pont. Elég volt ez az egy fénykép, amin a csaj a Szigeten volt, ha már csak ezt látom is megvettem volna a cipőt, de ezt ennél sokkal többször hordta és amint tudjuk, mivel ez egy nyári szandál, csakis és minden esetben mezítláb hordhatta !!!

Emlékeztetés képen a fotó:

Igen, igen, ez a szandál, ami ott van a lábon nyáron, éppen izzad alaposan, most pedig:

Furcsa egyébként a platformos miléte, még soha nem basztam ilyen cipőt, inkább a vékony talpakra gerjedtem, de ettől a csajtól bármit elfogadnék. Az előző picike Converse-hez képest egyébként még sokkal nagyobbnak is tűnik, 38-as a mérete. 5 percnyit tudtam felvenni, aztán még eltelik egy óra kb. mikor a geci engedéshez újra összeszedem magam. Addig felváltva basztam és nyaltam szagoltam a szandált és a cipőt is. Az a baj, hogy ezt a picike kosz réteget én egy pár alkalom után eltüntetem, mert lenyalom róla …

Szóval rettenet jól baszható a kis kék platform cucc, alaposan használt, kopott a talpa és a belsején is látni, amint már írtam. A pánt alá egyébként ha nagyon erőltetném pont beférne a faszom, legközelebb ki fogom próbálni feltétlen.

Nézzük a geci engedést végül, mert már teljesen kikészültem a délelőtt alatt. A szokásos vonyításos orgazmusomat nem tudom kontrollálni, szerintem megmutatja, hogy mit éltem át egy fél nap alatt, a világ egyik legizgatóbb két cipőjével. Alig várom hogy újra a faszomra húzhassam valamelyiket, sok poszt lesz még ebben a témában.

Itt van videóban is a geci engedés: