Agyonhasznált pici szandál megbaszva – teljes videóval

What’s your Reaction?
+1
1
+1
+1
+1
+1

Évekig használtam erre ezt a szexi kis szandált, és az volt a legjobb benne, hogy mindeközben a barátnőm végig hordta. Én tele engedtem gecivel, ő meg másnap egész nap abban dolgozott, ragadós talppal. Sajna már nem tudom hol lehet, még az is lehet, hogy kidobta, mert már nagyon használt volt.

Amikor megkapta is az volt, szinte az összes baszás alá került cipője az volt annak idején. Egy másik videómban gecivel is megöntözöm és a persze a nagy cipőbaszó félórába is ott volt a faszom a talpai között:

De most nem ez a téma, hanem egy akkori őrületem, ahol még másik 5 cipőt kúrtam meg sorban egymás után aztán szerintem geci engedés is lett a végén, csak arról nincs videóm. Egy kis faszveréssel kezdem és aztán megmutatom a kamerának a csodás isteni szandál belsejét, aztán megszagolom és már mehet is a faszra.

Simán kúrom először a belsejét, majd kívülről a sima talpát is. Mind máig itt érzem azt az isteni szagot amit éreztem tőle. Nem is kell sok a faszomnak, nézzétek a szétrobbanás előtti pillanatokat tőle. Kicsit baszom pár húzódzkodást, aztán elengedem és élvezem, hogy majd’ elélvezek egy-két másodpercig, aztán újra és újra hozzá értetem a farkamhoz a talpat, ahol nemrég még egy női láb izzadt.

A vége felé (csak 2-3 percig bírtam egy cipőt baszni, mert így is majd felrobbant a faszom), ráaggatom a pántját a faszra és úgy verem neki. Kész vagyok teljesen a végére ….

Nézzétek meg a teljes őrületet videóban is: