A doktornő Tommy Hilfiger szandálja – alig tudtam visszatartani a gecimet!

What’s your Reaction?
+1
2
+1
+1
1
+1
+1

Ritka alkalmak egyike, hogy magamban tudtam maradni otthon és neki is láttam megbaszni a legújabb szerzeményeket. A barátnőm előző cipőcskéjéről már csináltam posztot, egy Marco Tozzi bársonytalpú szandál az, amit elég gyakran hord a mostani nagy melegben. Ezt már basztam régebben is meg, egy adag geci is van rajta és benne.

A délutánom folyamán kb. egy órán át folyamatosan basztam a cipőket és négyszer is beléjük élveztem ezen órácska alatt, de mivel egyfolytában izgalomban voltam nagy geci engedések nem nagyon lettek a dologból, csak pár közepes elélvezés, de azért jó nedvesek lettek a cipők, főleg a Sasha-tól kapott szandál, amit azért adott, hogy élvezzem tele, ő meg majd ráadja a csajára. De erről majd inkább később. A mostani áldozatunk a harmadik cipő, ami részt vett a buliban. Ezt pár napja vette a barátnőm Jófogásról. Általában ki szoktam kérdezni, hogy ki az, akitől veszi a cipőket, meg azért tudja is, hogy imádom megbaszni őket és a szexuális életünk részei a használt cipők, szóval meg szoktam tudakolni, hogy ki hordta előtte. Ezt a baszottul szexi szandálkát egy doktornő hordta, akinek ugyancsak picike lábikói lehettek, mert 36-os a mérete. Állítólag nem sokáig hordta, ami nem igazán igaz, mert eléggé kopott a talpa is és a lábujjak is jól kivehetőek a talp résznél elől. Az illata tökéletes, gondoljátok milyen is lehet, mikor egy szexi nő izzadt talpacskái csúszkáltak rajta egy nyáron át.

És akkor a már említett baszós videó, amiben minden alkalommal gecispricc előtti utolsó pillanatig baszom a cipőket, elengedem, majd újra folytatom, így olyan extra izgalmat érezhetek, amitől tényleg azt lehet mondani, hogy szétrobban a faszom !!! Ebben az egy percben is szerintem legalább 10x csináltam így, akkor gondolhatjátok mi történt az eltelt egy óra alatt …

Hasonló poszt:   Ez a széttaposott 40-es vár arra, hogy megbasszam hétvégén.

Ma reggel mielőtt a barátnőm elment volna dolgozni, kicsit megdolgoztam a cipőt, majd próbálok olyan képet is feltölteni, amikor a lábán van ez az isteni illatú cipőcske.