beleélvezés saját baszások

Megbasztam: Bogi szandáljai, amiket kinőtt, és az anyukája pózolt benne nekem.

Kell ennél szebb mese egy ilyen beteg elmének, mint én vagyok? Csakis az élet képes ilyen csodálatos játékot űzni velünk, hogy lehessek egy kicsit érzelgős. Pont az történt, mint amit a címben írtam. A csajszi már kinőtte a széthordott szandáljait és eladásra kínálta, de amikor láb fotót kértem tőle, az anyukája volt olyan kedves és felvette a 39-es szandálokat.

Itt a hirdetés szövege:

A három szandál ami a képeken szerepelt (közben kiderült, hogy négyet kínál, de így is ideadta az összeset 2500 ft ért):

Brutálisan szexi és agyonkopott talp belsejű szandálka, amin kiválóan lehet látni a lábujjak lenyomatát.

Itt pedig az anyuka, amint pózol nekem:

A második márkáját nem ismerem, de máris elképzeltem, hogy tekergetem majd bele a faszomat, a harmadik pedig sima Graceland szandi, azaz Deichmann-os. Itt a negyedik is, ami nem is szerepelt a hirdetésben, de látva a rajongásomat a csaj lefotózta és elküldte azt is.

Ennek pont nem láttam a belsejét, de szerintem ez lesz a legkopottabb és a legillatosabb is.

Aztán ha ez még nem lenne elég, akkor fokoztuk még a fokozhatatlant, mert azt írta Bogi, hogy vannak még eladó szandáljaik, szóval ha érdekel, akkor lefotózhatja azokat is. Naná, hogy érdekelt és persze viselős képet is kértem a mutertól 🙂

Ezek sajna túl újnak tűntek nekem, szóval ezeket egyelőre kihagytam, de ha nagyon bejönnek az eddigiek, akkor utánrendelek majd.

A csomag a mai nappal megérkezett, a barátnőmmel hozattam el. Itt tart a dolog, mondtam neki, hogy holnap egész nap otthon maradnék ha lehet, de otthon lesz ő is, és habár nem igazán zavarná a dolog, sőt izgatja is valamennyire, de akkor azért nem élhetem ki magam 100%-osan, szóval este azért egy gyors szagolás és kiverés tutira lesz, azt nem bírom ki. Talán úgy, hogy felveszi a cipőket, mondjuk a picike 36-oson nem tudom hogyan mutat majd a 39-es …

A kicsomagolás

Hiába kötöttem a barátnőm lelkére, hogy ne csomizza ki a szandálokat, csak nem bírta ki, habár mindent tud, és tisztában volt velük, hogy mit fogok ma művelni, de kíváncsi volt (mint minden nő), hogy miket vásároltam. Szóval csak ezért nem volt leragasztva a cucc.

Kb. két hete intéződik a dolog és ez az első cipő adag, amit Marketplace-en vettem, szóval már olyan szinten be vagyok gerjedve, hogy meg sem mertem szagolni a csomagot, mert ott helyben elélveztem volna úgy, hogy nem is érek a farkamhoz.

A műveletet felvettem azért videóra, szerintem látható a kellően felfokozott izgultsági állapotom. Tudtam, hogy a fő kedvencem a fa talpú lesz, ami Reserved márkájú és látni rajta, hogy minőségi cucc, főleg azért, mert a lábujjak nyoma is meg van rajta maradva, látni, hogy ezt rettentő sokáig hordhatta a csaj. Sorban kiszedegettem őket:

Aztán bekövetkezett az, amire már 10 napja várok:

Baszás – zöld szandál

Első alkalommal mindegyiknek adtam öt teljes percet az életemből és sorba basztam őket, nézzük is szépen sorban. Az első szandálka egy mélyzöld pántos, az is lehet, hogy nem a csajé volt, hanem tényleg az anyukájáé. Nem bánom én azt az tuti, hogy egy szexi láb ért hozzá utoljára, most pedig a baszásért epekedő faszom fog.

Azon csodálkoztam, hogy „made in brazil” van a talpára írva, és a belseje ilyen szürke akármi izé. Illata az nem igazán volt és nem is látszik meg a belső talpán semmi sem. Az 5 percből a végén azért már meg is nyalom a talpakat, ahol ezelőtt 5 (illetve 10) cukker lábujjacska volt és úgy baszom tovább. Eléggé felajzott állapotban vagyok már, az előnedv alapján, és minden egyes leállítás egy orgazmus előtti állapot.

Baszás – kopott Graceland szandál

A hirdetésben is szerepelt, hogy ennek a szandikának a hátulja egy nagyon picit kopottas. Nem bánom én, minél használtabb annál jobb. Neki is kezdek gyorsan baszni ezt is. A bőr pánt miatt sokkal, de sokkal, de sokkal jobb illata van, mint az előzőnek volt. Szerintem egy évig legalább használva volt azért ez is alaposan. Jó kis vékonyka, simán baszható a belső műbőr talpa is, amit rá is húzok a faszomra.

Egyébként a belső talp része, valami eszméletlenül koszos, rendesen lehet látni a picike fekete koszokat rajta, amik bizony egy talpból kerültek oda. Tudom, hogy erre még egy perverzebb órámban rá fogok szánni egy alapos kúrást. Imádom közben lenyalni ugyanis ezeket a dolgokat. Azért egy kis kóstolást most is megejtek, és kibaszott finom az íz amit érzek a számban közben. Próbáltam a kamerának is megmutatni ezt, de nem nagyon látni.

Baszás – fehér pántos saru

Nna ez valami kibaszottul jó. Nem is fogtam még a kezemben sem soha ilyet, de egyébként is kurva szexi dolog egy ilyen. Imádom a római pántos szandálokat is, amiket egészen a térdig fel lehet tekerni. Nekem az illat volt a fontos és bizony az is megvan, de kibaszottul megvan !!!! Amikor hozzáérteted a faszodhoz, a selymes pánt része is néha hozzáér, ezért valami egészen elképesztő érzés baszni. Amikor beleszagoltam, tényleg felrobbant a faszom és alig bírtam ki.

Aztán pedig rájöttem, hogy pont bele tudom rakni a kezeimet és úgy a külső oldali talppal tudom húzogatni a bőrt, hát ez valami egészen brutálisan jó volt. Annyira, hogy pár másodpercig meg is kellett állnom egy pillanatra, mert már fröccsent volna ki a gecim. Az illata és minden rettenet ennek a szandálnak, soha nem fogok tőle megválni már azt is tudom előre. Persze nyalni is nyaltam ezt is, főleg ott, ahol láthatólag nagyon el volt kopva.

Baszás – Bőr lábujjlenyomatos szandál

Életemben szerintem már legalább 150 cipőt/szandált/papucsot és hasonlót élveztem le és szagoltam, nyaltam, basztam. Az tutira biztos, hogy ez a szandál ezek között simán top5-ös lenne. Minden megvan benne, ami egy cipőbaszó álma. Örökre nálam marad és tudom, hogy évek múltán is csak arra is fel fog állni, hogy ránézek, vagy beleszagolok.

Szóval egészen kiváló választás volt ez és ez volt a hirdetés index képe is, szóval ha csak ez a szandál jött volna ennyi pénzért még az is simán megérné. Tudtam, hogy ez így lesz már a vásárláskor és a kicsomagoláskor meg főleg, amikor megláttam a lábujjak lenyomatát. A dugáskor is mindenképpen ezt akartam a végére hagyni. A szandál szét van használva és nekünk ugye tudjuk az a jobb, ha minél jobban használt a cucc. Ez pedig alaposan az. A már említett lábujjkopás miatt is és a talpa is nagyon kopott már. Az illata pedig. TÖKÉLY. Nem tudok ennél izgatóbb szagot elképzelni, talán a csajnál akinek a macskáit kellett volna megetetetnem, éreztem ezt utoljára a hatalmas szandáljánál, amit megbasztam.

Szóval neki is láttam a dolognak, aztán bele is szagoltam a lábujj részekhez. Mennyi manna illata van. Rettentő jó érzés volt baszni a kis szandálkát, ami persze nem is volt olyan kicsi, kifejezetten szélesek voltak a lábujj részei és persze a mérete is 39-es volt, mint az összes többinek.

Az élvezetek netovábbja volt még az, hogy meg is ízleltem a szandál belsejét. Ez volt a legjobb íz amit mostanában éreztem. Kellően sós és erőteljes, érezni, hogy agyon lett használva és mindennap volt hordva ez a gyönyörűség. Egyébként is az igazi bőr talpak és a fa talp a cipőknél, szandáloknál rettenet erősen át tudja venni a láb ízét és illatát. Ráadásul a nyáltól totálisan át is nedvesedik az egész és nem szívja be ,csak átitatja, amitől az illat meg ötszöröződik. Tudtam hogy nem is fogom ezt már sokáig bírni és egy alapos geciadagot engedtem rá a csodás szandálkára, pedig úgy akartam, hogy még egyszer még öt percig baszom egyszerre az összes cipőt egymás után is, de az majd egy másik videó lesz. Erről a csodálatos teremtményről pedig még biztosan lesz külön cikk is, mert szét kell gyalázni és megöntözni gecivel még ezerszer !!! Természetesen az elélvezésről van videóm is:

What’s your Reaction?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0