Megbasztam: Timi 38-as szandáljai a faszomra húzva és szétgecizve.

What’s your Reaction?
+1
4
+1
1
+1
1
+1
+1

Kicsit most tényleg lelki ismeret furdalásom van, mert egy tényleg kedves csajjal találkoztam, aki szívvel és lélekkel küldte a képeket a pici édes természetes lábacskájáról és én meg most meg fogom ezeket a cipőcskéket, szandikákat becsteleníteni …

A posztot majd akkor aktiválom, ha már jó alaposan meg is basztam a cipőket és mindegyik elbírt már egy adag (vagy akár több) gecit is. Most mikor el kezdem írni, akkor ott tart a a dolog, hogy még csak éppen kifizettem a papucskákat, ő pedig nagyon kedves módra megköszönte és postázni fogja, szóval a héten mehetek is érte egy csomag automatába. Az egyik leg-kézségesebb csaj volt eddig, mert éppen otthon van gyesen és rengeteg ideje van. Egyébként a gyeses és otthon lévő csajok kiváló céltábláink, de erről a Marketplace menüben még írok majd, ahol trükköket adok ahhoz, hogy hogyan csaljunk ki képeket idegen csajok a lábfejeiről.

Szóval Timi otthon van és ráért nekem fotókat készíteni a lábikójáról. Maradt még nála kettő szandál, amire már nem szántam több összeget, de ha ezek “beválnak”, akkor még azokat is be fogom újítani ígérem. Nna de elég a dumából, nézzük az áldozatokat:

Nem kell semmi extrára gondolni, semmi drágaság nincs sima Deichmann-os papperok ezek, mint ez a fenti pántos és lábujjközes is az. Külön tetszik, hogy a nagylábujjnak van egy kis külön beakasztókája, kíváncsian várom én mit fogok oda betolni 🙂

Erről a kék szépségről meg két képet is küldött a drága, az egyiken csodásan látni mind a két isteni és tökély lábacskáját. Már csak egy csodás talp fotó kellene a tökéletességhez, de nem akartam túlfeszíteni a húrt.

A harmadik egy sima kis sárga lábujjas papucska, érdekes alj résszel, még nem dugtam meg ilyen parafa aljat, biztosan érdekes lesz ez is. Csakúgy mint ez a sima hungarocelles fekete strand papucs is:

A kedvencemet hagytam a végére, ami szerintem a leghasználtabb lehet mind közül:

Napokon belül itt lesz a csomag, a kibontásról és az átvevésről is csinálok majd videót és aztán meg jön a lényeg, ami ott fent is szerepel a bal felső sarokban. Azaz szépen és alaposan meg kell locsolni a cipőket gecivel.

A baszás

Sárga pántos strand papucska

Igazság szerint ezt a posztot már jóval később folytatom. Közben megérkezett életem legillatosabb cipője, és szandálja, ami után úgy érzem elértem a csúcsot, de ebből soha nem elég semmi, szóval baszunk és baszunk továbbra is. Ezt a felvételt már kicsivel régebben készítettem, pontosan november 5-én, amikor megkaptam a szandálokat, pár nappal utána.

Hasonló poszt:   Még mindíg az egyik legjobban baszható szandál a 41-es Bassano.

Mindegyik szandált kb. 4 percen át kúrtam. Szagilag semmi extra, de a faszomnak jó érzés a redős talphoz hozzáérnie, nyári papucsként szerintem inkább strandon lehetett hordva, ha nagyon erőteljesen belenyomom az arcom, akkor azért felfedezhető némi kis illat anyag a belsejében.

Nézzük meg a csaj lábán, aztán pedig a faszomon:

Kemény talpú köves szandál

Folytattam a baszást félrerakva a sárga szandálkát. Eléggé átlagos kis cucc, illatanyagra olyan 3-as 4-es a tizes skálán, kemény talppal, baszható egyébként, majd a közeljövőben egy adag gecit megéri ráengednem.

Itt a kis drága lábujjacskája a szandiban, szagolnám, basznám és nyalnám. Aztán pedig GIF-ben a faszomon.

Graceland

Egyre jobban haladunk előre a szandálok sorában és érkezik egy egyszerűen tűnő Graceland papucska, de jó alaposan használt a cucc, szerintem nagyon szerette a csaj hordani. Érezhető ez az erős illaton és a kopottságán is látni. Itt már nem bírom ki, meg is kell nyalnom a lábujj részét, isteni és erősen sós kesernyés az íze, a faszomon is látni, hogy szétfeszül annyira áll az élvezet miatt.

Kék lábujjközös papper

A Marketplace-en lévő hirdetés kezdő oldalán is ez a szexi kis papucska volt, és ez alapján alkudtam ki a többit a csajnál. Istenien jól baszható, imádom a lábujjközi részt, mert tudom, hogy ott mindíg hozzáért a Tímea lábujjaihoz a cucc, nagyon izgató dolog. De ezt szerintem látjátok a faszomon is. Kiválóan rá lehet húzni a faszra a szandált, a későbbiekben még tutira csinálok videót arról is.

Fekete mintás strandpapucs

Álmomban sem gondoltam volna, hogy a megvett szandálok közül ez lesz a legizgatóbb és a legjobban baszható is. Atomerős szaga van, ez egy ilyen hungarocell alapú papucstól azért eléggé furcsa. Nagyon sokat hordhatta a csaj, mert a talpai bentről fényesre vannak kopva sokat szagolom és persze már nem bírom ki, hogy ne nyaljam is az isteni szép papucskát.

A teljes videót mutatom a baszásról:

Csak egy órácska szabadidőm volt kb. szóval ennyi idő alatt kellett kivégeznem magam, a továbbiakban még basztam és szagoltam az összes cipőt, de ezek már nem publikusak, a geci spricc a végén viszont az, a névjegyemmé vált vonyítós elélvezéssel. Végülis a kék pántosat választottam a célra.