Mi ez az egész?

What’s your Reaction?
+1
1
+1
+1
+1
+1

Azt azért eléggé furcsállanám, ha csak véletlenül tévedtél volna a Magyar Cipőbaszók Oldalára, de ha mégis így van, akkor egy kis intróval bevezetlek a jóba. Akkor is érdemes maradnod és elolvasnod, ha csak negatív határozottsággal közelítesz hozzánk, kérlek olvasd el az alábbi cikket és látni fogod, hogy nem csinálunk semmi ördögtől valót, csak csupán fetisiszták vagyunk. Láb és cipő imádók.

Vannak dolgok, amiket inkább itt az elején leszögezek, félreértések elkerülése végett. Amik nincsenek és nem is lesznek az oldalon:

  • Férfiak, akik női cipőket viselnek, vagy bármi ezzel kapcsolatos
  • Cipők spermán kívüli gyalázása (pisilés és satöbbi őrültségek)
  • Mama cipők, undorító koszos és láthatóan rettenetes állapotban lévő cipők, papucsok, szandálok

Miért pont a cipő?

Jó kérdés. Nálam legfőképpen azért, mert kicsi koromtól kezdve őrült módon lábfetisiszta vagyok. Amióta csak internet van Magyarországon ezzel foglalkozom és még a modemes időkben is erre ment el a telefonszámla, amikor olyan képeket találtam, ahol lányok nyalják a másik lány lábát.

Ezzel eléggé szorosan összefügg a cipő és a szandál, esetleg papucs és hasonlók témaköre, hiszen a lányok ezt viselik a lábukon.

Nem régóta kezdett el a téma ilyen aktívan érdekelni, mióta mások cipőit vásárolom meg. (A Marketplace menüpontban pontosabban kifejtem ezt). De már régebben is csináltam faszverős videókat a barátnőm cipőjébe és élvezettel töltött el, hogy mások is láthatják azt, hogyan dugom meg a balerina cipőcskéjét, vagy éppen engedem a gecimet a fatalpú papucsa belsejébe.

A tavasz számunkra lábimádók számára, olyan mintha folyamatosan egy nudista strandon lehetnénk, hiszen a lányok mezítlábra váltanak és nekem speciel sokszor sokkal izgatóbb egy női lábfej, mint egy punci (jó, ez nem mindíg van azért így :)) A lábacskájukon pedig ott van és feszül, vagy éppen izzad egy cipőcske, amit használnak és folyamatos érintkezésben van azzal a testrésszel, amit mi istenítünk, szóval eléggé adott a dolog, hogy aki imádja a lábakat az imádja a cipőket is.

Fura dolog lehet ez, hiszen aki a nagy melleket szereti, az nem melltartó fetisiszta, vagy aki csak simán a puncit, az nem rajong a női bugyikért, de nálunk ez (is) másképpen van. Kicsit stikkesek a gondolataink elismerem.

Hasonló poszt:   5 mocskos, koszos remélhetőleg erősen illatos lábbeli 2000 ft alatt !! (csajok képeivel és Marketplace linkekkel)

Tapasztalataim szerint meg lehet érezni egy lánynál, hogy mikor nagyon távolságtartó veled, és idegenkedik a dologtól (így csak még nagyobb egyébként a kihívás, hogy megmutassam neki mi történt a szandáljával, miután megbasztam), de vannak olyanok is, akik már találkoztak ilyennel és nem szaladnak ki a világból, ha egy ilyen képet meglátnak. Ehhez kellő szexuális intelligencia is szokott azért társulni!

De idegenek cipőjébe bele?

Igen és ez benne a legizgatóbb dolog, hiszen ki a fene gondolná? Ezernyi izgató dolog van benne, és mindezek mellett semmi tilosat nem végzünk. A lapon mondjuk megjelenítek keresztneveket és arcokat, de biztosítottam direkt egy panasz@shoefucker.hu email címet, amire ha írtok, és bizonyítani is tudjátok, hogy ti vagytok, akkor leveszem a képet. Ezzel szerintem semmi személyiségi jogot nem sértek, hiszen csak azokat használom fel, amit a közösségi médiában amúgy is megtalálok.

A folyamat kezdetétől életem egyik legizgatóbb dolga ez. Higgyétek el nem egy beteg kocka magányos férfi vagyok egy dohos pincében, van barátnőm és családom, de ez a fétisem és nem tudok nélküle élni.

Megkeresni a csajt messengeren, majd lebeszélni a cipő megvételét, aztán miután átvettem, kibontani és megérezni az illatát és aztán meg …. a többit mutatják a képek és videók az oldalon. A továbbiak már a csajtól függenek, hiszen van, amikor nagyon elutasító, de azért odaadja a cipőt, csak takarodjak már el, (egyébként ritka az ilyen, szerintem 100-ból 1,2), és van amikor kedves és barátságos és mondjuk a barátnőmnek személyesen adja oda a papucsát. Kicsit sem csodálkozva azon, hogy mi a faszért vesz magának egy 36-os lábú nő 42-es szandált ??? 🙂

Szóval nagyjából kb. ennyi. Nem kell megijedni, nem beteg állatok vagyunk mi, csak szexuálisan más iránt érdeklődő egészséges férfiak, akik annyira tisztelik a női nemet, hogy az egyik legnemesebb testrészükért – a lábfejükért rajonganak.