Kegyetlenül baszható: Viktória 39-es lábujjlenyomatos szandálja

What’s your Reaction?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
+1

Én egyébként is egészen egyszerűen megőrülök az ilyen lábujjlenyomatos szandáloktól / papucsoktól / cipőktől. Olyan mintha egyfolytában ott lenne a csajnak a lábujja és én baszhatom, nyalhatom kedvemre. Ezért imádják nagyon sokat a Birkenstock-ot, hiszen az olyan puha bőrből készült, hogy ha egyszer-kétszer is hordod máris látszanak rajta a lábujjak.

Ez a szandálka nem éppen az, de valami nagyon, de nagyon hasonló lehet, hiszen a csaj bevallása szerint csak párszor volt rajta és mégis kiválóan látszanak a lábujjai.

A szandál márkája, eléggé hosszas kutatás után jöttem csak rá, hogy Quazi, mert azt hittem, hogy fordítva kell olvasni és Izavo, vagy vmi ilyenek. Megtaláltam egyébként az Ecipo.hu oldalon ennek az ezüst változatát, ugyanez ez is, csak aranyozottban. Látni, hogy az eredetiben nincsenek lábujjnyomok, szóval az tutira a csajé, amit itt látni.

Szokás szerint alkalmaztam a trükkömet, amit a Marketplace menüben részletesen kifejtek és erre a kérésre küldte a csaj a képet, amiről levágta a fejét 🙂 Mindegy. Az, hogy nem a faszomon billeg ez a nagy platformos cipőcske, csakis az árának köszönhető. Ennyi pénzért azért elég jó használt cipő csomagokat is vettem már. Mondjuk a csaj 10/10-es simán, szóval még erősen gondolkozom rajta.

Az ilyen jó minőségű cipőknél még az is gond szokott lenni, hogy túl profi a bőr a talp résznél és semmi, de tényleg SEMMI illatot nem tárolnak, szóval a képzeletre kell hagyatkozni faszveréskor, de egy ilyen jó csajnál szerintem ezzel nem nagyon lenne gond.