What’s your Reaction?
+1
23
+1
2
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
beleélvezés saját baszások

Macska etetés helyett szandál baszás. Öt órán át basztam az ismerős csaj cipőit a házában és tele engedtem gecivel.

Eléggé friss a történet, mert négy hete történt, (most 2021 októbere van) szóval még csak most vágtam össze a videókat, amik készültek. A csaj pár napig nem volt otthon és eddig barátnőm etette a macskáit, de most ő sem ért rá és ezért én bátran és repesve jelentkeztem a feladatra, mert már régen kinéztem magamnak a cipőit. Elvileg a lábát is, de azt szerintem soha nem kaphatom meg.

Mostanában kezdtek érdekelni a nagyobb talpak, eddig a picike 35-36-osakért rajongtam, de mostanában érdekel, hogy milyen lehetne egy igazán nagyot nyalni, mondjuk egy 41-est, vagy a felettit. A csajnak mit ad isten, 41-es a lába, szóval minden adott volt egy jó kis órácskához, vagy akár még többhöz, miután belülről magamra zártam a lakást és ellenőriztem, hogy nincsenek-e kamerák elrejtve valahol …

Először a perverz énem jött ki és totál meztelenre vetkőztem, természetesen megkerestem a fehérneműs fiókot és egy 15 percig csak vertem a faszomat egy idegen házban egy csomó helyen, ami nem kicsit volt izgató, majd úgy meztelenül megkerestem a cipős szekrényt. Nem volt nehéz megtalálni a csaj cipőit, mert csak neki volt a családban ekkora hatalmas lába (41-es). Meg is találtam először ezt a piros kis kopott illatos szandált, amire aztán a végén ordítva és vonyítva engedtem a gecimet:

Egyszerűen tökéletes volt ahhoz hogy megbasszam, nézzétek milyen jól megviseltes volt, a sarkánál totálisan le volt kopva már, annyit hordhatta a csaj!

Így néz ki eredetiben a szandál, megtaláltam a CCC oldalán:

Egyből bevittem a nappaliba és az asztalon verni kezdtem felette a kőkemény faszomat. Ekkor már nem annyira voltam izgalmilag beszámítható állapotban, mert a helyzet és az előtte történtek is eléggé felizgattak, szóval mire odajutottam, hogy a cipőcskéhez érhet a faszom, már elélvezés előtti állapotban voltam és annyi előnedvem jött, hogy szinte egy kisebb adag gecinyit rá is tudtam kenni a szandál belsejére. Megmutatom a méretét is a szandálnak, nem tudom mennyire látni, de hatalmas nagy az eddig, általam használt és megbaszott cipőkhöz képest, azokat szinte végigérte a farkam, ebbe meg simán belefér. Ami még nagyon fura és izgató volt, az az erőteljes illat, ami áradt a szandiból, ahogy vertem felette is éreztem a szagát és ez még inkább nehezebbé tette azt, hogy ne élvezzek rá ott egyből.

Egyből basznom kellett, szóval betámasztottam a telefont egy papírdobozhoz, leültem a kanapé elé és máris a faszomra húztam ezt az illatos agyonhasznált 41-es szandált. Eléggé be voltam már indulva ekkor, azt nem kell mondanom. Próbáltam verni és húzogatni a faszomon, de minden egyes pillanatban már ott tartottam hogy majdnem szétrobbant a faszom. Szerintem most először mertem bele szagolni is a csodás is szandálkába, illetve csodás hatalmas NAGY szandálkába. Az illatát nem igazán tudom leírni, szerintem ezer évig hordhatta a drága, szerintem a kedvenc szandálja mind a mai napig, mert érezni rajta, hogy lehet, hogy még tegnap is izzadtak alatta a szexi hosszú lábujjak és a brutál nagy talpai. Meg sem mertem kockáztatni, hogy a pántjával együtt ráhúzom a faszomra, mert ahogy megláttam volna ezt a látványt élveztem is volna el egyből.

Teljesen el is feledkezem magamról, amikor megérzem az illatát, elélvezés közeli 99.99999%-on hagyom abba a faszom verését, illetve ez már nem is verés, hanem csak éppen hozzá érintem és odateszem mellé. Lehet látni 2 perc környékén, hogy hogy dobog, mert ki akar lőni a gecim belőle.

Ekkor jutott eszembe, hogy utána nézzek még milyen baszható cipők és szandálok rejtőznek a cipős szekrényben is és sikerrel is jártam. Találtam egy még nagyobb szandált, ami lehetett vagy negyvenkettes is, és egy cuki szandált is, amin lábujjlenyomatok voltak. Ezeket is elkezdtem baszni, és aztán egy kicsi részét fel is vettem a jelenetnek, meg a legvégén a geci fröccsöt. Bocsánat mindenkitől a vonyításomért …

A kiválasztott cipők is nagyon izgatóak voltak, először még basztam kicsit a pirosat, ami a kedvencem maradt végig, aztán megfogtam a világoskék pántút, ami egészen elképesztően nagy volt, még soha az életemben nem láttam ekkora női szandált ! Basztam egy kicsit, majd beleszagoltam. Ekkor már vissza sem tudtam többé rakni a faszomra, mert olyan isteni szaga volt, hogy szagolnom kellett. Érdekes volt, mert semmi lábujjlenyomat nem volt rajta és mégis kibaszottul izgató, és jó szaga volt. Így vertem tovább a farkam.

Annyira nagy volt ez a cipő és illatos, hogy az valami elképesztő, de nekem mégis a piros jött be a legjobban. Lehetett érezni és látni rajta, hogy olyan szinten sokat használták, hogy már réges-régen kidobásra érdemes lenne, de mégis megvan. Aztán megkúrtam egy kicsit a telitalpú magas szandált is, és megcsináltam azt, amit mindíg, amikor több cipőt is kúrok egyszerre. Ez pedig az, hogy összefogom őket és úgy húzom a faszomra mindet kimondhatatlan érzés. Legszívesebben már ordítottam volna egy hatalmasat és a gecimmel megöntöztem volna ezeket a szandálkákat, de még tartottam magam egy pár másodpercig.

A pirosat szagoltam, de a többinek is olyan átható illata volt, hogy simán éreztem fél méterre is, ahogy ültem az illatukat. Közben azért már lassan dél felé is járt és hét órakor érkeztem, szóval már a heréim könyörögtek, hogy megszabaduljanak a benne lévő tartaléktól. Szerintem már ekkorra elélveztem háromszor legalább, szóval nem egy eget rengető geci adag fog ömleni a cipőkre, de azért nekem jó lesz az egész biztos. Elkezdtem verni vadul a piros szandival a faszt, majd kicsit ütögettem is és ekkor már csak úgy kellett hagynom a gecim utat tört és ráömlött életem egyik legcsodásabb illatos 41-es szandáljára:

What’s your Reaction?
+1
23
+1
2
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0