10 évig hordott fehér Converse tornacipő megbaszva

What’s your Reaction?
+1
+1
1
+1
2
+1
+1

Sok olyan cipő van, amire már elég régóta vágyok és elég nehéz úgy alakítani az életemet, hogy eljussanak hozzám, és mégse nézzenek a csajok totálisan zakkant őrültnek. Ilyen cipő ez is, részleteket nem írok, nehogy lelepleződjek, de elég annyi, hogy a barátnőm egyik nagyon kedves ismerőséé volt a cipő, aki szinte minden nyáron hordta, elég sokszor mezítláb is.

Állítólag, mivel a barátnőmnek nagyon kényelmes lett a cipő, még más régebbi szandálokat és papucsokat is fog adományozni. A csaj mindíg is 10/10-es volt. Életem egyik leges legjobban kinéző nője, 35-36-os talpacskákkal. Mindíg is csak távolról rajongtam érte, mert boldog családban él és a férje is az ismerősöm, de az, hogy egy régen hordott cipőjét nyalom, szagolom és megkúrom talán nem számít megcsalásnak. Ugye? A Facebookon találtam olyan képeket, amiken 8 évvel ezelőtt is már ezt a cipőt hordta és a talpai alapján meg is lehet érteni, mert jó alaposan elhasználódott.

Akinek volt már igazi (nem kínai) Converse tornacipője az tudja, hogy rohadt tartósak és a talpuk sem kopik el, a belsejéről nem is beszélve, de mivel magas szárúak általában egy valamit gyűjtenek be szépen, ez pedig a csodálatos mennyei női láb-illat. Ennek a cipőnek is van, annyira, hogy mikor megtudtam, hogy azon a nap a barátnőm végre hazahozza rohantam haza és vetkőztem egyből meztelenre. A nőre és a lábára még most is talán a legjobban vágyom az ismerőseim közül, de ha nem is őrá, a top5-ben tuti benne van. Már álló farokkal nyitottam ki az ajtót és láttam meg a kiszemeltemet.

Ezeken a képeken még nem szagoltam bele, de elég nehéz volt kibírnom, nézzétek milyen szinten áll a faszom úgy, hogy még csak hozzá sem értem egy ujjal sem.

Hasonló poszt:   Megbasztam: Bogi szandáljai, amiket kinőtt, és az anyukája pózolt benne nekem.

Aztán nem nagyon lehetett már tovább húzni és halasztani az időt, MEG KELLETT BASZNI EZT A CIPŐT !!! Mire elhelyezkedtem a kanapén és odaállítottam a telefont az állványra, már kb. kettő húzás kellett volna és ömlik is a gecim, de visszatartottam és közben majd’ felrobbant a faszom. Beleszagoltam, és ez nem segített a dolgon, mert kibaszottul erős és isteni illata volt. Jó sokat izzadhatott az a picike kis talpacska ebben nyaranta igaz? Alig bírtam verni a farkam, de pont minden húzáskor elértem az orgazmus előtti állapotot és ez elég volt nekem. Ott megálltam és visszatartottam a gecimet. Aztán mind a kettőt egyszerre szagoltam. Egyébként az egyiknek sokkal erősebb az illata, vajon miért lehet ez?

Időközben eltelik kb egy óra, amíg folyamatosan masztizok és nyalom, szagolom a cipő talpát belülről, hogy jobban odaférjek még a fűzőjét is kiszedem. Felvételt azt már alig tudok csinálni, mert érintésre élveznék el, de azért megpróbálok és egy baszott nagyot élvezek a legvégén beterítve a csaj cipőjének a talpát, ahol a mezítlábas talpai voltak évekig. Hát nem a cipőkúrás az egyik leges-legjobb dolog a világon kedves lábfetisiszta barátaim?

Életem egyik legjobb illatú baszni való cipője ez és a tudat, hogy kié volt még inkább begerjeszt. Amikor csak elmegyek mellette az előszobában és nem lát senki beleszagolok és máris érzem, ahogy a vérem lefelé tódul! Még nagyon sokszor meg fogom kúrni ezt a kis cipőt és erről majd beszámolok itt a blogunkon is mindenkinek.