beleélvezés saját baszások

Kis kék 35-ös szandálka megbaszása geci ömléssel

Egy újabb kis majd’ 10 perces cipőbaszást hoztam nektek csemegének. Kb. két éves a cucc, akkoriban nagyon rá voltam indulva a használt cipőkre, amiket a barátnőm szerzett. Ez a picike kis szandál is ilyen, nagyon használt és isteni illatú, de hordani nem nagyon tudta, mert kicsi volt a 36-os lábára. Ilyen cipő volt egyébként a sárga magas sarkú is, amit már csak azért tartottunk meg, mert én meg szoktam gyakran baszni, a lábacskája nem fér bele abba sem.

A jelenet végén el is élvezek, érdemes megvárni, mert jó kis adag geci ömlik a cipő belsejébe a faszomból.

Miután bemutatom a kamerának a szandikát, majd hozzáértetem a faszomhoz és majdnem elélvezek, ekkor máris szétrobban a fasz, alig bírom bent tartani a gecimet. Inkább úgy döntök, hogy csak szagolom, miközben verem.

Nehéz dolog egy cipőbaszó élete 🙂

Mikor kicsit lenyugodtam verem a külső és a belső felével is a szandálnak a faszomat. Isteni jó érzés mindkettő, amikor hozzáér. Majd kicsatolom és ráakasztom a kőkemény és élvezésért könyörgő farokra a cipőt. Eléggé nehéz nem elélvezni, de megkockáztatok egy verést és a másik szandálkát közben szagolom. A farkam a szandál belsejében súrlódik és majd’ szétrobban, miközben a másikat meg belenyomom az arcomba.

Aztán a nyálamat rácsorgatva érintem hozzá újra a faszhoz és ez eléggé elélvezést szokott bennem generálni, de most még bírom egy kicsit. Aztán mikor kitalálom, hogy szemből is belenyomom a faszomat eléggé a holtpontra jutok, mert már érzem a kiömlő gecit és alig tudom visszatartani, szerintem a faszom végében van kirobbanásra várva. Picit megpihentetem úgy hogy a talpaihoz érintem, de már mozgatni nem merem. Elég a tudat, hogy valaki agyonhasznált picike 35-ös szandáljának a talpához ér a faszom.

Tudom, hogy nincs már sok hátra és csak másodpercekig bírom így. Aztán el is durranok, és fröcsög a gecim a picike szandál belsejébe én meg csak nyöszörgök. Isteni élvezés volt és még a geciket is van erőm át önteni egyik szandiból a másikba.

What’s your Reaction?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0